De 4 måneder i foråret var de bedste i mit liv. At være sammen med andre, kunne træne og tabe sig, føle sig accepteret og værdsat. Det var vidunderligt.
— Rene Møller

Tak for de ting, jeg har lært om mig selv. Motion har fået en stor betydning. Jeg håber jeg kan bibeholde noget af den form, jeg har fået nu. Tak for turene i naturen og viden om den. Jeg vidste ikke, at det kunne være så dejligt bare at gå en tur i vores natur.

- Ane-Mette, 52 år.

Jeg nåede mange milepæle på Livsstilshøjskolen Gudum. Jeg trappede helt ud af min antidepressive medicin og har ikke taget en pille siden. Jeg tabte 18 på de 12 uger på skolen og har nu nået et samlet vægttab på 35 kilo.

- Jesper, 42.

 

Da jeg begyndte at komme på skolen, var der to ting jeg absolut ikke ville: Skrive digte og synge i kor. Det er nu mine ynglingsbeskæftigelser. Tak til Sisse!

- Mads, 20 år.

 
Køkkenet er et kapitel for sig. Det er grønt, farverigt og utrolig alsidigt. Bedre mad skal man lede længe efter.
— Anette, 74 år.

Vi starter dagen med morgenmotion kl. 7.00 – ups! Gåture, balltræning eller løbebånd. Derefter morgenmad med et lækkert stort udbud af morgenmadsprodukter. Så har vi morgensamling med sange fra højskolesangbogen og får et frisk indput fra en af lærerne. Derefter har vi forskellige teoretiske fag som er ret så spændende f.eks. kreative fag og meditation.

- Hanne Andersen


Efter selv at have været kursist i 6 uger, kan jeg af hjertet anbefale Livsstilshøjskolen i Gudum. Sikke en oplevelse, god ånd, godt tilrettelagt, omsorg, et rigtig godt program, I gør det godt derovre, og jeg kommer igen.

- Ruth Elin Olesen

 

Hvis der var nogle, der kunne hjælpe mig, var det dem. Inden var jeg meget livstræt. Nu, 6 uger efter, er jeg 100% sikker på, at jeg nok skal komme igennem de ting, jeg nu kæmper med.

— Rene W.

 
Sikke et sted, sikke en egn, sikke et personale med udstråling, faglighed varme og engagement. Sammenhæng fra rod til top.
— Ida B. Andersen