Godt at vide

huskeliste, husregler og praktisk information mm.

_D4_3487.jpg

Medbring

• Tøj og toiletsager

• Sengelinned og håndklæder (kan lejes på skolen)

• Eventuelt badekåbe

• Solidt fodtøj og støvler

• fodtøj til indendørs og udendørs motion

• Tøj til at færdes ude i, i alt slags vejr

• Træningstøj & badetøj (til wellness/badning)

• En cykel - ellers har skolen har 4 cykler, som kan lånes

• Reflekser

• Vækkeur

• Almindelige skoleredskaber

• Te / kaffekrus

• Eventuelt pc. Der er WI-FI på skolen

• Andet: For eksempel musikinstrumenter eller ting, der vedrører aktiviteter, som du er meget glad for. Har du en hobby, som du er bidt af, vil personalet gerne forsøge at inddrage det i undervisningen.

Boenheder

På Livsstilshøjskolen Gudum får du dit eget værelse, med mindre du beder om andet.

Vi har 58 enkeltværelser, hvoraf nogle af dem kan laves til dobbeltværelser.

24 af værelserne har eget badeværelse og resten har fælles badeværelser. Det vil sige, at 4 af værelserne deler et badeværelse.

Der er håndvask på alle værelser, der deler badeværelse. Skolen rummer maksimalt 58 kostelever og enkelte dagskursister.

Rengøring

Kursisterne deltager i rengøringen af skolen. Vi forventer, at du holder dit eget værelse, og at alle hjælper til med rengøringen af egen boenhed i det omfang, man er i stand til det.

Er du bevægelseshæmmet eller har andre problemer, som kan gøre det svært at deltage i fuldt omfang, så er det naturligvis også OK. Rengøringsartikler findes i hver boenhed.

Pedellen har en bog på sit kontor, hvor du kan skrive beskeder til ham, hvis du har brug for hans bistand.

Kæledyr

Vi har et enkelt værelse - i en ældre villa - med plads til kæledyr. Så skynd dig at booke kursus, hvis du vil sikre dig en plads.

Det er ikke tilladt at tage kæledyret med i hovedbygningen eller på skolens inden- og udendørs fællesarealer. Det må heller ikke medbringes til undervisningen og aktiviteter.

Dyrene skal være velopdragne, vaccinerede og lovpligtigt forsikrede - og må ikke være til gene for skolen øvrige kursister.

Vask

Der er vaskemaskiner og tørretumbler til fri afbenyttelse i kælderen. I vaskerummet hænger en seddel, hvor man kan skrive sig på. Der skal bruges mønter. Der vil være mulighed for at veksle på kontoret eller i køkkenet. Der findes strygebræt og strygejern i tørrerummet.

Alkohol og rygning

Skolen er røgfri, og der må kun ryges på anviste steder udendørs. Alkohol indtages kun til festlige arrangementer, som er planlagt af skolen. Det er hjemsendelsesgrund at bruge alkohol eller euforiserende stoffer på skolen.

Telefon og PC

Mobiltelefoner må ikke medbringes til morgensamlinger og undervisningstimer med mindre de skal bruges i undervisningen. Skolen har 3 kursistcomputere, men oftest vælger vore kursister at medbringe deres egen PC. Der er elevtelefon på skolen, som kan kaldes udefra samt benyttes af skolens kursister.

Gæster

Det er muligt at have overnattende gæster på skolen. Det kan enten være i eget værelse, eller i et ledigt værelse, hvis vi har et. Booking og forudbetaling til oldfruen eller i køkkenet.

Undervisning

Vi skifter skema cirka hver 6. uge på de lange højskoleophold. Skemaet består af både obligatoriske fag og fag, som du selv kan vælge ud fra dine egne behov og interesser. Der er mødepligt til undervisningen.

Vagtlærer

Der vil være en vagt på stede til kl. 21 på hverdage. Ved særligt behov kan forstanderen kontaktes på telefon 97 86 18 05 eller 60 48 89 50 på hverdage fra kl. 21.00 til kl. 7.00 og i weekenden fra lørdag til mandag kl. 7.00.

Post

Der udleveres post ved middagsmaden, eller det lægges i postkurven i spisesalen. Breve, der skal sendes kan afleveres på kontoret og vil blive afsendt samme dag, hvis de afleveres inden 14.00. På kontoret kan du købe de mest almindelige frimærker.

Læge

Der er lægekonsultationer både i Lemvig og Struer.

Lægevagten har telefon 70 11 31 31

Hjælpemidler

Der er elevator i hovedbygningen, og rampe til undervisningspavillonen.

Betalingsmuligheder

Vi modtager kontant betaling og MobilePay.

Find vej

LIVSSTILSHØJSKOLEN, Højbjergvej 2, Gudum, 7620 Lemvig

Bil

Skolen ligger lige op ad statslandevej, rute 513, midt mellem Lemvig og Struer.

Bus

Der er busforbindelser hver time til henholdsvis Lemvig, Struer og Holstebro med stoppested og læskur 50 meter fra hovedindgangen.

Tog

I Struer er der videre forbindelse med intercity-tog mod Esbjerg, Vejle,  Århus og Thisted.

_D4_3270.jpg