Godt at vide

huskeliste, husregler og praktisk information mm.

_D4_3487.jpg

Medbring

• Tøj og toiletsager

• Sengelinned og håndklæder (kan lejes på skolen)

• Eventuel en badekåbe

• Solidt fodtøj og støvler

• Fodtøj til indendørs og udendørs motion

• Tøj til at færdes ude i - i alt slags vejr

• Træningstøj & badetøj

• En cykel - skolen har 4 cykler, som man kan låne

• Reflekser

• Vækkeur

• Almindelige skriveredskaber

• Te / kaffekrus

• Eventuelt pc - WI-FI på skolen

• Andet: For eksempel musikinstrumenter eller ting, der vedrører aktiviteter, som du er meget glad for. Har du en hobby, som du er bidt af, vil personalet gerne forsøge at inddrage det i undervisningen.

Boenheder

På Livsstilshøjskolen Gudum får du dit eget værelse, med mindre du beder om andet.

Vi har 56 eneværelser og 2 dobbelt-værelser.

Halvdelen af værelserne har eget toilet og bad. Den anden halvdel har håndvask på værelset og deler bad og toilet (3-4 værelser deler).

Skolen rummer maksimalt 58 kostelever og enkelte dagskursister.

Rengøring

Kursisterne deltager i rengøringen af skolen. Vi forventer, at du holder dit eget værelse, og at alle hjælper til med rengøringen af egen boenhed i det omfang, man er i stand til det.

Er du bevægelseshæmmet eller har andre problemer, som kan gøre det svært at deltage i fuldt omfang, så er det naturligvis også OK. Rengøringsartikler findes i hver boenhed.

Pedellen har en bog på sit kontor, hvor du kan skrive beskeder til ham, hvis du har brug for hans bistand.

Kæledyr

Kæledyr kan desværre ikke medbringes.

Vask

Der er vaskemaskiner og tørretumbler i kælderen. I vaskerummet hænger en seddel, hvor man kan skrive sig på. Der skal bruges mønter. Der vil være mulighed for at veksle på kontoret eller i køkkenet. Der findes strygebræt og strygejern i tørrerummet.

Alkohol og rygning

Skolen er røgfri, og der må kun ryges på anviste steder udendørs. Alkohol indtages kun til festlige arrangementer, som er planlagt af skolen. Det er hjemsendelsesgrund at bruge stærkt euforiserende stoffer på skolen.

Telefon og PC

Mobiltelefoner må ikke medbringes til morgensamlinger og undervisningstimer med mindre de skal bruges i undervisningen. Skolen har 3 kursistcomputere, men oftest vælger vore kursister at medbringe deres egen PC. Der er elevtelefon på skolen, som kan kaldes udefra samt benyttes af skolens kursister.

Gæster

Det er muligt at have overnattende gæster på skolen.

Gæst på eget værelse = 100 kr. pr. nat inkl. morgenmad

Gæst i eget værelse = 200 kr. pr. nat inkl. morgenmad.

Reservation og betaling skal ske på kontoret.

Undervisning

Vi skifter skema cirka hver 6. uge på de lange højskoleophold. Skemaet består af både obligatoriske fag og fag, som du selv kan vælge ud fra dine egne behov og interesser. Der er mødepligt til undervisningen.

Vagtlærer

Der vil være en vagt på stede til kl. 21 på hverdage. Ved særligt behov kan forstanderen kontaktes på telefon 97 86 18 05 eller 60 48 89 50 på hverdage fra kl. 21.00 til kl. 7.00 og i weekenden fra lørdag til mandag kl. 7.00.

Post

Breve, der skal sendes, kan afleveres i plastik-kasetten over kopimaskinen inden kl. 14.00 (spørg Helle på kontoret). Her kan også købes frimærker.

Læge

Der er lægekonsultationer både i Lemvig og Struer.
Lægevagten = telefon 70 11 31 31

Hjælpemidler

Der er elevator i hovedbygningen, og rampe til undervisningspavillonen.

Betalingsmuligheder

Vi modtager kontant betaling og MobilePay - ikke betalingskort.

Find vej

LIVSSTILSHØJSKOLEN, Højbjergvej 2, Gudum, 7620 Lemvig

Bil

Skolen ligger lige op ad statslandevej, rute 513, midt mellem Lemvig og Struer.

Bus

Der er busforbindelser hver time til henholdsvis Lemvig, Struer og Holstebro med stoppested og læskur 50 meter fra hovedindgangen.

Tog

I Struer er der videre forbindelse med intercity-tog mod Esbjerg, Vejle,  Århus og Thisted.

_D4_3270.jpg